2013/8647 Rammeavtale for bistand til personal- og lederutvikling/ -coaching

Information

02 - Contract Notice
Restricted procedure
9/27/2013 10:17 AM (GMT+02:00)
10/18/2013 12:00 PM (GMT+02:00)
10/18/2013 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap
Liv Riseth Liv Riseth
Rambergveien 9
Postboks 2014, 3103 Tønsberg

3115 TØNSBERG
Norway
974760983

Closing date has passed.

Short description

DSB, heretter kalt Oppdragsgiver, inviterer med dette til prekvalifikasjon for konkurranse om kontrakt.

Formålet med avtalen er å dekke Oppdragsivers behov for bistand personal- og lederutvikling/ coaching.

Hovedsakelig vil dette gjelde for hovedkontoret i Tønsberg og på det sentrale Østlandet for øvrig, i tillegg til øvrige tjenestesteder på landsbasis der dette anses hensiktsmessig. Inngåelse av rammeavtale skal imidlertid ikke være til hinder for at Oppdragsgiver benytter seg av andre eksterne tjenesteytere for oppdrag som gjelder tjenestesteder utenfor hovedkontor og det sentrale Østlandet dersom dette vurderes mest hensiktsmessig.

Oppdragene vil være av ulik karakter, innenfor følgende områder:  

  • Individuell lederutvikling / -coaching. Dette innebærer bistand til ledere på alle nivåer, med vekt på å skape utviklings- og læringsarenaer som skal utfordre og styrke lederen i sitt daglige virke. Det skal skape grunnlag for bedre ledelsesutøvelse vekst i hver enkelts lederrolle og bedre lederutøvelse i virksomheten som helhet
  • Utvikling og/eller prosessveiledning av lederteam eller grupper. Dette innebærer å bistå i arbeidet med utvikling av gode team/grupper som utnytter det potensialet som ligger i den enkelte deltakers kompetanse, erfaring og personlighet, og med dette bidra til en kvalitetsbevisst, profesjonell og effektiv virksomhet med gode arbeidsplasser.
  • Øvrig bistand/ rådgivning etter behov på området.

Det skal inngås parallell rammeavtale med 3 leverandører.

Tildeling av oppdrag avgjøres i hvert enkelt tilfelle med gjennomføring av minikonkurranse.  Med minikonkurranse menes konkurranse mellom de leverandørene som er en del av rammeavtalen innenfor de enkelte kompetanseområdene. Nærmere vilkår for gjennomføring av minikonkurranse fremgår av rammeavtaledokumentet
 (vedlagt).

Konkurransen er omfattet av lov om offentlige anskaffelser 16. juli 1999 nr. 69 (LOA) og forskrift om offentlige anskaffelser (FOA) av 7. april 2006 nr. 406 del I og II, og gjennomføres etter bestemmelsene for begrenset anbudskonkurranse med forhandling.

Leverandørene skal i denne fasen kun levere kvalifikasjonsanmodning. På bakgrunn av mottatte kvalifikasjonsanmodninger vil Oppdragsgiver prekvalifisere inntil 6 leverandører som inviteres til å innlevere tilbud. Grunnlaget for kvalifikasjon og regler for utvelgelse er beskrevet i pkt. 
6 og pkt. 7 i kvalifikasjonsgrunnlagsdokumentet.

Vedlagt ligger også tilbudsgrunnlag og som nevnt rammeavtaledokument. Disse dokumentene er i denne fasen kun til informasjon, og skal ikke besvares i kvalifikasjonsfasen.

Dersom noe fremstår som uklart eller mangelfullt i disse dokumentene, oppfordrer vi leverandørene til å ta kontakt og stille spørsmål om dette i god tid før utløp av kvalifikasjonsfrist. Alle spørsmål (anonymisert) og svar vil bla lagt ut i kunngjøringen som tilleggsinformasjon, som kommer alle leverandørene som har meldt sin interesse i denne konkurransen til del. Vi minner også om at innlevering av kvalifikasjonsanmodning krever elektronisk signatur. Ta kontakt med Mercells sujpport dersom fremgangsmåten for dette ikke er kjent for leverandøren.


 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00