Udbud af sikring til Aarhus -, Esbjerg -, Odense -, Randers - og Vejle Kommune

Hankinnan yleistiedot

02 - Hankintailmoitus
Avoin menettely
11.10.2012 14.27 (GMT+03:00)
18.10.2012 13.00 (GMT+03:00)
18.10.2012 12.59 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

Odense Kommune Odense Kommune
Erkan Ozokcu Erkan Ozokcu
35209115

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Odense Kommune, der er ansvarlig for gennemførelse af udbuddet på vegne af Aarhus -, Esbjerg -, Randers -, og Vejle Kommune.

Følgende Aarhus, Esbjerg, Odense, Randers og Vejle kommune i KomUdbud, er gået sammen om at udbyde området, Udbud af skring:

Kommunerne er ansvarlige for, at udbuddet gennemføres i overensstemmelse med EU’s udbudsregler, herunder at de grundlæggende principper om gennemsigtighed og ligebehandling respekteres under udbudsprocessen. Der vil blive indgået enslydende rammeaftaler med hver enkelt kommune i overensstemmelse med den rammeaftale, der udgør en del af udbudsmaterialet, og hver kommune har derfor status som ordregiver i det aktuelle udbud.

Det er Odense Kommune, der er tovholder med ansvar for gennemførelse af udbuddet og som varetager al dialog/kontakt – som skal være skriftlig - med tilbudsgiverne i forbindelse med selve gennemførelsen af udbuddet. Kommunerne kan på et hvilket som helst tidspunkt under udbuddet udpege en anden kontaktperson, som i givet fald vil blive meldt ud til samtlige rekvirenter af udbudsmaterialet.

Udbudsområdet omhandler områderne i følgende anlægstyper:

 

Automatisk indbrudsalarmeringsanlæg/adgangskontrol forkortet til: AIA/ADK anlæg.

Automatiskbrandalarmeringsanlæg/automatiskbranddørslukningsanlæg forkortet til: ABA/ABDL anlæg. Lovpligtigt inspektion ABA anlæg.

Intern TV overvågning ITV anlæg.

Vagtydelser.

For anlægstyperne er det service, lovpligtige eftersyn/inspektion, reparation og vedligeholdelse samt projektering og installation af nye anlæg.

For vagtydelser er det vagtopgaver (kontor og sikringsopgaver), vagtværnsopgaver som Alarmpatrulje kørsler samt runderingen og faste lukkerunder.     

Hankinta-asiakirjat

Tiedosto Koko
Udbudsmaterialet - Udbud på sikring 229 KB

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600