Sikkerhetskurs for internasjonalt personell

Information

Open procedure
7/8/2016 4:06 PM (GMT+02:00)
8/23/2016 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB)
Liv Riseth Liv Riseth
Rambergveien 9
3115 TØNSBERG
Norway
974 760 983

Closing date has passed.

Short description

Formålet med denne rammeavtalen er å inngå kontrakt med en leverandør om leveranse av sikkerhetskurs i forbindelse med DSBs innsats i utenlandsoperasjoner. Rammeavtalen skal dekke behovet for kursing av personellet i Norwegian Support Team og Norwegian UNDAC Support, som per i dag teller rundt 110 personer. I tillegg forventer vi en tilstrømming på opptil 15 personer hvert år som vil ha behov for kurs. Avrop på rammeavtalen vil imidlertid avhenge av det til enhver tid foreliggende behov og tilgjengelig budsjett.

Hensikten med kurset er å sette personellet i god stand til å håndtere oppgaver av ulik vanskelighetsgrad, under situasjoner og de forhold man kan forvente ved utenlandsoperasjoner. Særdeles viktig er å ha kjennskap til ens egen framferd, og viktigheten av godt samarbeid i ulike team. I tillegg skal kurset gjenspeile viktige kulturelle forskjeller, og hvordan grunnleggende krav til etikk og holdninger er en nødvendig del av hverdagen, ved omgang med lokalbefolkningen og hjelpepersonell fra hele verden. Personellet skal gjennom kurset oppnå grunnleggende ferdigheter i sikkerhetstenkning -både som enkeltmenneske, og innen rammen som et team. Utdanningen skal derfor foregå i en mest mulig feltmessig ramme, med praktisk tilnærming hvor fokus rettes mot innlæring av og trening på teknikker og samhandling gjennom relevant oppgaveløsning.

Alle minstekrav Kunden har til Leveransen fremkommer i konkurranse- og avtaledokumentene som er vedlagt tilbudsforespørselen.Tilbud som ikke oppfyller minstekravene satt til Leveransen kan bli avvist.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00