2013/8297 Rammeavtale for drivstoff, fyringsolje, bulkprodukter og bilrekvisita

Information

02 - Contract Notice
Open procedure
10/14/2013 12:21 PM (GMT+02:00)
11/25/2013 12:00 PM (GMT+01:00)
11/18/2013 3:00 PM (GMT+01:00)
11/25/2013 12:00 PM (GMT+01:00)
No

Buyer

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap
Liv Riseth Liv Riseth
Rambergveien 9
Postboks 2014, 3103 Tønsberg

3115 TØNSBERG
Norway
974760983

Closing date has passed.

Short description

DSB inviterer med dette til konkurranse om parallell rammeavtale. 

Formålet med avtalen er å dekke Oppdragsivers behov for kjøp av drivstoff, fyringsolje, bulkprodukter og bilrekvisita. Avtalen skal gjelde for hele Oppdragsgivers virksomhet, herunder 20 sivilforsvarsdistrikter, 5- eltilsyn, 3 skoler og 120 fredsinnsatsgrupper. 

Det vil bli inngått avtale med 1-4 leverandører hva angår pumpeprodukter og rekvisita. Hver enkelt avtale vil derav ikke bli eksklusiv, og det er opp til den enkelte bruker å avgjøre hvilken leverandør av pumpeprodukter og rekvisita som velges til enhver tid ut fra hva som er tilgjengelig på stedet når behovet oppstår. For leveranse av bulkprodukter vil det primært bli inngått avtale med én leverandør, forutsatt at tilgjengelighet og leveringssikkerhet over hele landet kan dekkes gjennom dette. Dersom dette ikke er tilfelle, kan det bli aktuelt å inngå en parallell rammeavtale også når det gjelder denne delen av leveransen, på de samme vilkår som over. Avtalen er videre ikke til hinder for at annen leverandør benyttes dersom dette anses hensiktsmessig eller dersom leverandøren ikke er i stand til å levere i det enkelte tilfellet.

Avtalen vil bli inngått for en periode på fire -4- år og trer i kraft tidligst pr. 1. januar 2014, eller når avtalen er signert av begge parter dersom dette skjer på et senere tidspunkt.

Tilbudet skal utformes på norsk og bestå av:

  • et datert tilbudsbrev
  • som inneholder evt. forbehold
  • tilbyderens navn, adresse, kontaktperson, telefon og e-postadresse
  • beskrivelser i henhold til tildelingskriteriene som angitt i Mercell
  • besvart kravspesifikasjon og prisskjema, se Bilag 1


Det understrekes at tilbyder har risikoen for uklarheter i eget tilbud og at uklarheter kan medføre avvisning, jf. FOA §§ 20-13 eller 20-14. 

Det er adgang til å gi tilbud på hele eller deler av avtalen. Oppdragsgiver vil anta det eller de tilbud (1-4) som etter en samlet vurdering fremstår som økonomisk mest fordelaktig, basert på at leveranser skal fremstå med like god tilgjengelighet og kvalitet over hele Norge.

Det er ikke adgang til å gi alternative tilbud. Med alternativt tilbud menes et tilbud som avviker fra angitte minstekrav i oppdragsgivers kravspesifikasjon. Tilbyder kan likevel levere flere tilbud som oppfyller minstekravene i oppdragsgivers kravspesifikasjon.

Øvrige krav til leverandør og leveranser, samt betingelser for øvrig for deltakelse i konkurransen og innlevering av tilbud, fremgår av vedlagte konkurransgrunnlag og kravspesifiklasjon. Dersom noe fremstår uklart i disse dokumenrtene, oppfordrer vi leverandørene til å rette en henvendelse til oppdragsgiver om dette i god til før utløp av tilbudsfrist.

 

  

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00