E16 Rehabilitering Nes tunnel. Berg og bygningsmessig arbeid

Information

Open procedure
10/30/2012 12:33 PM (GMT+01:00)

Buyer

Statens vegvesen Region sør Statens vegvesen Region sør
Tore Braaten Tore Braaten
Postboks 723 Stoa,
4808 Arendal
Norway

Assignment text

Nes tunnel på E16 i Hole kommune skal rehabiliteres og oppgraderes til dagens standard. Denne kontrakten omfatter berg- og bygningsmessige arbeider som skal utføres i den forbindelse.

Tunnelen har lengde 1276 meter, tverrsnitt T9 og er bygget i 1988. Tunnelen er nå rensket for alt inventar ned til eksisterende kjørebane. Vann- og frostsikringshvelv, tekniske bygg og alt elektroutstyr og kabler er fjernet. En 22 kV høyspentkabel som er i drift, ligger under høyre (østre) bankett. Den skal flyttes midlertidig over til den andre siden av tunnelen og senere flyttes tilbake igjen i denne entreprisen, og må for øvrig påregnes å være i drift i hele anleggsperioden.

Tunnelen skal oppgraderes til dagens standard for to-felts trafikk, men skal forberedes for senere å inngå som sydgående løp i fire-felts veg. Tunneltverrsnittet skal i prinsippet beholdes som det er, men med eventuell strossing av knøler og partier hvor det er for trangt for ny vann- og frostsikring og nytt utstyr.



Kontraktstildeling
Tittel: E16 Rehabilitering Nes tunnel. Berg og bygningsmessig arbeid
Dato for kontraktstildeling: 29-07-2012
Antall mottatte tilbud: 02
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Implenia AS, Postboks 173, 0216 Oslo, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00