2012/10461 Bedriftshelsetjeneste til DSBs hovedkontor i Tønsberg

Information

02 - Contract Notice
Open procedure
10/12/2012 12:25 PM (GMT+02:00)
11/5/2012 12:00 PM (GMT+01:00)
10/29/2012 3:00 PM (GMT+01:00)
No

Buyer

Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap
Liv Riseth Liv Riseth
Rambergveien 9
Postboks 2014, 3103 Tønsberg

3115 TØNSBERG
Norway
974760983

Closing date has passed.

Short description

Det skal anskaffes bedriftshelsetjeneste for de ansatte, per dags dato ca. 260, ved hovedkontoret i Tønsberg. Hovedkontoret er en typisk kontorbedrift, som er organisert avdelingsvis. Noen avdelinger er belastet med en del reising i inn- og utland.  

For nærmere beskrivelse av oppdraget, se konkurransegrunnlagets pkt. 7.

Kontraktsperioden trer i kraft 20. desember 2012 og løper i ett -1- år frem til 19. desember 2013, med opsjon på forlengelse av kontrakten i ytterligere tre -3- år, med ett -1- år ad gangen. Mulig maksimal kontraktslengde blir etter dette fire -4- år, men oppdragsgiver forbeholder seg retten til ikke å benytte seg av opsjoner for forlengelse, dersom situasjonen og behovet tilsier dette. 

Kontraktsgrunnlaget vil bestå av: 

  • Del 1 Spesielle kontraktsvilkår, se Bilag 2
  • Del 2 Leverandørens tilbud

Det forutsettes at leverandøren gjør seg kjent med innholdet i kontraktsdokumentene og kan godta disse uten forbehold, eventuelt angi forbehold tilbudsbrevet, jf. pkt. 4.3.

Anskaffelsen er omfattet av Lov om offentlige anskaffelser 16. juli 1999 nr. 69 (LOA) og forskrift om offentlige anskaffelser (FOA) av 7. april 2006 nr. 406 del I og del II, og vil bli gjennomført som en åpen anbudskonkurranse. 

I denne konkurransen er det ikke anledning til å forhandle. Leverandøren må derfor inngi sitt beste tilbud ved tilbudsinnlevering. Som en del av evalueringen vil inntil tre -3- leverandører bli invitert til oppdragsgiver for å presentere sitt tilbud. Utvelgelse av disse tre vil foretas etter en evaluering av tilbudene ut fra tildelingskriteriene i pkt. 6. Innlevert tilbud vil legges til grunn for evaluering og tildeling av kontrakt, uten at det tillates endringer i tilbudet som blir inngitt ved tilbudsfristens utløp.

Tilbudet skal utformes på norsk og bestå av et datert og signert tilbudsbrev, som inneholder redegjørelser og beskrivelser i henhold til tildelingskriteriene i pkt. 6, og leverandørens navn, adresse, kontaktperson, telefon og e-postadresse. 

DSB oppfordrer til å gi tilbud uten forbehold. Det understrekes at tilbyder har risikoen for uklarheter i eget tilbud og at uklarheter kan medføre avvisning.  

Dersom forbehold tas, skal forbehold klart fremgå av tilbudsbrevet. Forbehold skal være presise og entydige, slik at DSB kan vurdere disse uten kontakt med tilbyder. 

Forbehold som ikke kan prises av DSB vil etter all sannsynlighet medføre avvisning av tilbudet.  

Oppdragsgiver mottar ofte begjæring om innsyn i tilbud. Det bes derfor om at det vedlegges en SLADDET utgave av det samlede tilbudet hvor sensitive opplysninger er unntatt, jf. offentleglova § 13, 1. ledd vedr. opplysninger som er underlagt taushetsplikt i lov eller medhold av lov, og lov om behandlingsmåten i forvaltningssaker (forvaltningsloven) § 13, 1. ledd 2).

Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell-portalen, innen tilbudsfristen. Klikk på linken for å få tilgang til portalen. 

Tilbydere som ikke er bruker hos Mercell, eller har spørsmål knyttet til hvordan verktøyet fungerer for innlevering av tilbud, må ta kontakt med Mercell Support på følgende e-postadresse eller telefon: 

support@mercell.com , telefon +47 21 01 88 61/ 21 01 88 62 

Alle spørsmål i anledning konkurransen skal stilles i kommunikasjonsmodulen til Mercell. Dette for at all kommunikasjon skal loggføres. 

Tilbudet kan innleveres når som helst innen tilbudsfrist, men vil ikke bli åpnet før etter utløp av tilbudsfristen. Dersom tilbudet ønskes endret som følge av tilleggsopplysninger fra oppdragsgiver eller av andre årsaker, kan dette gjøres enkelt via portalen helt frem til utløp av tilbudsfrist.

 

Files (click "Show interest" to get access)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00