Udbud af Revisionsydelser til Roskilde Kommune

Information

02 - Contract Notice
11/2/2010 9:48 AM (GMT+01:00)
11/9/2010 12:00 PM (GMT+01:00)
11/5/2010 12:00 AM (GMT+01:00)
No

Buyer

Roskilde Kommune, Ejendomme og Indkøb Roskilde Kommune, Ejendomme og Indkøb
Steen Elhede Steen Elhede
Køgevej 80
4000 Roskilde
Denmark
29189404

Closing date has passed.

Short description

Roskilde Kommune opfordrer til at afgive bud på revisionsydelser for kommunens institutio­ner og den centrale administration.
Det er hensigten at indgå kontrakt med én leverandør for en periode af 4 år med option på 1 år.

1.1 Ordregivende myndighed

Roskilde kommune
Køgevej 80
4000 Roskilde

1.2. Udbudsform
Udbuddet gennemføres som et offentligt udbud i henhold til Europa-Parlamentet og Rådets direktiv nr. 2004/18/EF af 31. marts 2004 og bekendtgørelse nr. 937 af 16. september 2004 fra Økonomi- og Erhvervsministeriet om samordning af fremgangsmåderne ved indgåelse af offentlige vareind­købskontrakter, offentlige tjenesteydelseskontrakter og offentlige bygge- og anlægskontrakter.

Ved et offentligt udbud kan alle interesserede leverandører afgive tilbud. Vurderingen af de ind­komne tilbud sker i to faser: Udvælgelsesfasen og tildelingsfasen.

I udvælgelsesfasen foretages en vurdering af den enkelte tilbudsgivers generelle egnethed til at varetage den udbudte opgave. Formålet hermed er at sikre, at konkurrencen om den udbudte op­gave kommer til at foregå mellem tilbudsgivere, der er egnede til at varetage opgaven og samtidigt tilbyder stor forsyningssikkerhed. Egnethedsvurderingen og forsyningssikkerheds-vurderingen vil ske på baggrund af de efterspurgte oplysninger. 

I tildelingsfasen foretages en konkret vurdering og sammenligning af de indkomne tilbud og på baggrund heraf besluttes det, hvilken tilbudsgiver der skal have tildelt kontrakten. Tildelingen vil ske på baggrund af de angivne tildelingskriterier.

1.3. Tilbudsbetingelser & Procedure
Tilbud skal opfylde instruktionerne i udbudsmaterialet.
Tilbuddet skal være udarbejdet skriftligt, og hele tilbuddet inklu­siv bilag skal være udarbejdet på dansk. 
Tilbud skal afgives elektronisk via Mercell Sourcing Service (MSS) i henhold til de betingelser, som fremgår af udbudsmaterialet.  

Procedure:
For at deltage i opgaven indsættes dette link i din internet browser:
http://permalink.mercell.com/26129482.aspx
Her
Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: ”Meld din interesse”. Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for videre deltagelse og er uden omkostninger.

Efter du har meldt din interesse skal du oprettes i Mercell – dette sker indenfor normal arbejdstid og er ikke en automatisk proces. Herefter modtager du login koder til www.mercell.dk . Når du er logget ind skal du trykke på ”My Mercell” for at se/downloade alle informationer.

Tilbudsgiver/ansøgere om prækvalifikation opfordres til at fremsætte sine skriftlige spørgsmål til materialet samlet og senest den 26.10.2010 - kl 12:00. Spørgsmål modtaget efter dette tidspunkt vil blive besvaret i det omfang det er muligt at fremkom me med en besvarelse senest 6 dage inden tilbudsfristen. Spørgsmål skal stilles under fanen "Kommunikation". Svar fra Roskilde Kommune kan ses under fanen ”Kommunikation”/ "Ekstra Info" efter at Roskilde Kommune har publiceret svar.  

Alle dokumenter i tilbuddet til indkøber skal uploades og sendes igennem Mercell Sourcing Service inden tidsfristen udløber og er omkostningsfrit for leverandører.
3 dage før tilbudsfristen udløber vil du modtage en påmindelse omkring opgaven på din e-mail.
Spørgsmål omkring funktionaliteten i systemet sendes til support.dk@mercell.com eller ring på 63 13 37 00.
Al kommunikation med ordregiver skal foregå via Mercell Danmark A/S.
Tilbud modtaget på andre måder end gennem Mercell Danmark A/S vil ikke blive taget med i vurderingen.
Seneste frist for afgivelse af tilbud er: 9. november 2010 kl. 12.00. 

Tilbudsgiver bærer selv ansvaret for, at tilbuddet bliver oploaded via MSS i god tid.
Priser anføres ekskl. moms i dansk valuta. 
Evt. forbehold skal udtrykkelig angives med specifikation af forbeholdet og med specificeret angi­velse af på hvilken måde og i hvilket omfang forbeholdet har/kan have økonomisk indflydelse.
Tilbudsgiverne afholder selv alle omkostninger i forbindelse med udarbejdelse af tilbud, og tilbud­det skal være gældende frem til den 28. februar 2011.
Tilbudsmaterialet med tilhørende bilag betragtes som ordregivers ejendom og vil ikke blive retur­neret.

Udformning af tilbud skal relateres til den disposition, der er i dette udbudsmateriale. Ønsker tilbudsgiver at lade kontrakten udføre helt eller delvis ved underleverandør skal der skriftlig rede­gøres for de opgaver og den del af kontrakten, der påregnes udført ved hver enkelt underleveran­dør samt underleverandørens navn.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Bilag 1Tro & Love erklæring 58 KB
Bilag 2 Årlig tilbudssum, leverancer & øvrige priser 99 KB
Bilag 3 Kasse- og regnskabsregulativ 2.98 MB
Bilag 4 Kasse- og regnskabsregulativ Roskilde Kommune 2.84 MB
Bilag 5 Beskrivelse af kommunens Organisation & IT systemer 198 KB
Bilag 6 Oversigt over specialregnskaber mv 2009 133 KB
Bilag 7 Revisionsregulativ Roskilde Kommune 2.96 MB
Bilag 8 Tidsplan 28 KB
Udbudsmateriale 183 KB
Forskudskasser 901 26 KB
Arbejdsnotat Lønrevision 193 KB
Kopi af 100930 afstemningsark 901 05 005 05 24 KB
28.10.2010 Stående almindelige forskudskasser 36 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00